Gratis online vitamine test? | Specialized Vitamins

Vitamine abonnement

  1. Home
  2. |
  3. Vitamine abonnement

Er is niets zo vervelend als het ontbreken van je dagelijkse inname aan vitamine. Wellicht is één van je vitaminepotjes net opgeraakt en heb je geen tijd gehad om nieuwe vitamine te halen. Of je weet dat je nieuwe vitamine nodig hebt, maar je vergeet het keer op keer te halen. Zo mis je ineens meerdere dagen de cruciale voedingsstoffen die je lichaam nodig heeft.

Het is natuurlijk zonde als je goed bezig bent met het behouden van een gezonde levensstijl als je een deel van je voedingsstoffen mist. Met een vitamine abonnement hoef je nergens meer aan te denken, jouw persoonlijke vitaminen staan iedere dag klaar om ingenomen te worden!

Met behulp van onze vitamine test weet jij binnen enkele minuten welke vitaminen en mineralen jouw weerstand kunnen verhogen.

Het voordeel van Specialized Vitamins

Wist je dat onze vitamine pakketten zorgvuldig zijn samengesteld door erkende vitamine specialisten en orthomoleculaire artsen? Dat betekent het gemak van farmaceutisch ingepakte vitamine zakjes. Want met een vitamine abonnement zal je nooit meer last hebben van los slingerende potjes. Onze vitaminen en mineralen worden geleverd in samengestelde zakjes, ook wel gemaks-zakjes genoemd. Het vergeten van vitamine is daarmee verleden tijd. Je begint de dag met het afscheuren en innemen van jouw persoonlijke vitaminen. En zo krijgt je lichaam iedere dag de belangrijke voedingsstoffen die het nodig heeft.

Kies je persoonlijke vitamine pakket

Bij ons kan je kiezen voor een gepersonaliseerd pakket geheel afgestemd op jouw eigen doelen en behoeften. Door het maken van de vitamine test ontvang je vrijblijvend een advies voor het innemen van de dagelijkse vitaminen. Ook bieden wij complete totaalpakketten aan, zoals het Vegan Pakket en het Premium Pakket. Hierin zitten alle basis supplementen die jou een vitamine boost kunnen bezorgen.

Een flexibel vitamine abonnement

Het fijne van een vitamine abonnement is dat je er niet de deur voor uit hoeft, jouw persoonlijke vitamine worden aan de deur geleverd. Bij ons kies je zelf de vorm van het abonnement, je kunt eenmalig een maand proberen of tot aan 3 maanden vooruitbestellen. Wil je het vitamine abonnement pauzeren, wijzigen of opzeggen? Ook dat gaat gemakkelijk!

Menu