Gratis online vitamine test? | Specialized Vitamins

Over ons – Specialized Vitamins

  1. Home
  2. |
  3. Over ons – Specialized Vitamins

Een goede gezondheid hoeft niet ingewikkeld te zijn

We vertellen graag iets over de hoe, wie, wat en waar rondom Specialized Vitamins! Laten we vooropstellen dat gemak en gezondheid de originele drijfveer is. Met gezondheid voorop, begint je dag top.

In samenwerking met diverse toonaangevende orthomoleculaire artsen en vitaminespecialisten hebben wij de Vitaminepack ontwikkeld. Een zakje vitaminen per dag in makkelijk afscheurbare zakjes, opgerold in een doosje die je gemakkelijk op de wastafel of elders kunt plaatsen.

Zo is het gedoe rondom al die vele vitaminepotjes in huis in één keer opgelost. Daarbij hopen wij nog meer bewustwording te creëren bij iedereen die Vitaminepack probeert, je weet nu namelijk exact welke essentiële vitamines je dagelijks binnenkrijgt!

Waarom kiezen voor Specialized Vitamins?

Wij waren het er vrij snel over eens dat dit de manier moest zijn om men vitaal extra te kunnen ondersteunen.

Onze affiniteit met gezondheid is natuurlijk sterk aanwezig, maar ook het dagelijkse gemak waar men steeds meer behoefte aan krijgt speelt een rol.

Iedere dag volledig gezond en met regelmaat eten en drinken is een mooi streven, maar het lukt niet altijd.

Het is algemeen bekend dat het steeds lastiger wordt om álle belangrijke vitaminen uit ons dagelijkse voeding te halen. Daarom zien wij de perfecte dosering van aanvullende vitamines als de ideale oplossing!

Dankzij Specialized Vitamins is het nu mogelijk om die extra stimulerende dagelijkse dosering van de meest essentiële vitaminen, mineralen en oliën tot je te nemen. Het versterken van je body&mind met deze unieke samenstelling van voedingsstoffen in een zeer handige verpakking, dat is toch fantastisch!

Ontwikkeld in samenwerking met specialisten

De Vitaminepacks zijn ontwikkeld in samenwerking met belangrijke orthomoleculaire artsen en toonaangevende vitaminespecialisten. Dankzij de wetenschap kan je nu iedere dag profiteren van nóg meer vitaliteit en dat allemaal in 1 Vitaminepack.

Deze voedingsstoffen zijn in de juiste verhouding en dosering samengesteld zodat je weerstand en immuunsysteem versterkt wordt en je goed in balans blijft.

Zo krijg je met veel gemak tóch de meest essentiële, dagelijkse voedingsstoffen binnen. Neem voor de diverse Vitaminepacks een kijkje in ons assortiment!

Specialized Vitamins
Menu