Specialized Vitamins | Gepersonaliseerde Vitamines

Private label supplementen

Heb jij een eigen bedrijf of wil je een eigen bedrijf beginnen? Wij maken het mogelijk middels een private label om jezelf te onderscheiden in iedere branche gerelateerd aan gezondheid. Door middel van private label supplementen kan jij je eigen vitaminelijn beginnen. Bij ons kies je zelf een pakket aan vitamines uit. Of dat nu goed is voor de algemene gezondheid, het afvallen of het droogtrainen. Onze vitaminen stel je gemakkelijk zelf samen in je eigen private label supplementen lijn!

Erkende vitaminen met certificaat

Onze vitaminen zijn ontwikkeld in samenwerking met orthomoleculaire artsen en vitaminespecialisten zodat we de beste kwaliteit kunnen leveren. Elke vitaminepil voldoet aan de Europese wetgeving en heeft certificaten. Hierdoor hoef jij je geen zorgen te maken over de juridische procedures en met de voedsel- en warenautoriteit. Dat proces is geheel doorlopen. Bij ons kies je zelf de vitamine uit waarmee jij je private label wilt beginnen. Benieuwd naar onze mogelijkheden? Je vindt onze lijst aan vitamines hier.

Stel zelf je private label supplementen samen

Kies je vitamine uit (vanaf 200 stuks)

Kies je logo (logo in de prijs inbegrepen)

Wij leveren op locatie

Voordelen van Specialized Vitamins

Het fijne van een private label beginnen bij Specialized Vitamins is dat je zelf kiest welke supplementen jij gaat verkopen. Het gedoe met losse potjes is daarmee verleden tijd. Wij leveren de vitaminen in farmaceutische samengestelde verpakkingen. Zo begint de dag met het afscheuren van een vitaminepack en het innemen van de belangrijke voedingssupplementen. Niemand hoeft ooit nog zijn vitamine te vergeten. Hoe handig is dat?

Boost je eigen bedrijf met private label supplementen

Door een private label in supplementen te beginnen zal jij als ondernemer meer zichtbaar zijn en daarmee straal je direct professionaliteit uit. Of je nu een personal trainer bent, een sportschool hebt of als diëtist werkt. Met farmaceutisch verpakte vitaminen kan jij het verschil maken en nog meer klanten aan je binden. Een gezonde levensstijl begint immers bij een gezonde en voedzame basis!

Vragen over onze service

Heb je nog vragen over het beginnen van een private label voor supplementen en wil je hier meer over weten? Of over de juiste samenstelling van de vitaminen? Wij helpen je graag op weg om van jouw bedrijf een succes te maken. Vul het contactformulier in en wij bellen je zo snel mogelijk terug!

Menu