Specialized Vitamins | Gepersonaliseerde Vitamines

Wat is jouw gezondheid je waard?

Denk je elke dag na over wat je eet en welke voedingsstoffen je binnen krijgt? Of vind je dit lastig? Specialized Vitamins heeft de oplossing! De belangrijkste vitamines en mineralen in 1 Vitaminepack. Nooit meer essentiële voedingsstoffen missen? Bestel dan nu het maandpakket met 30 vitaminepacks of start je abonnement!

Ontdek onze vitaminen

Wil jij alles uit je gezondheid halen? Met Specialized Vitamins sluit je een ongezond gevoel helemaal uit en start je de dag extra goed! Onze supplementen bieden alle ingrediënten voor de dagelijkse vitamine boost die jij nodig hebt, én meer! Tegenwoordig zijn lang niet alle voedingsstoffen nog voldoende uit groenten en fruit te halen, dus heeft je lichaam een aanvullende dosering vitaminen nodig. Ontdek daarom onze perfecte Vitaminepacks of stel zelf je eigen Personal Pack samen.

Ontwikkeld in samenwerking met specialisten

De Vitaminepacks zijn ontwikkeld in samenwerking met belangrijke orthomoleculaire artsen en toonaangevende vitaminespecialisten. Dankzij de wetenschap kan je nu iedere dag profiteren van nóg meer vitaliteit en dat allemaal in 1 Vitaminepack. Deze voedingsstoffen zijn in de juiste verhouding en dosering samengesteld zodat je weerstand en immuunsysteem optimaal worden versterkt en je goed in balans blijft. Zo krijg je met veel gemak tóch de meest essentiële, dagelijkse voedingsstoffen binnen. Neem voor de diverse Vitaminepacks een kijkje in ons assortiment!

Onze belangrijkste supplementen

Voordelen van Specialized Vitamins

Vitaal binnen 1 minuut!

Alle belangrijkste vitaminen tot je nemen binnen 1 minuut, eenvoudiger wordt het niet! Kies uit een Vitaminepack met 7 Premium tabletten of 6 Vegan tabletten, die als essentiële supplementen elkaar onderling versterken en ondersteunen. Ze bevatten namelijk alle belangrijke vitamines, mineralen, vetzuren en antioxidanten die je nodig hebt! Daarnaast kan je ook je eigen Personalpack samenstellen.

Body&mind in control

Door ons totaalpakket aan supplementen creëer je een bewezen vitale body&mind en loop je nooit meer de belangrijkste vitaminen mis. In de Premium en de Vegan supplementen zit alles wat je nodig hebt voor een optimale ondersteuning van de dagelijkse gezondheid van lichaam en geest.

Potjes zijn verleden tijd

Alle essentiële vitamines handig in één zakje, gemakkelijk voor de dag te halen én om mee te nemen op reis! De afscheurbare zakjes bevestigd op een rol zitten in een handig maandpack, een doosje dat je ideaal op de wastafel of elders kunt plaatsen. Nooit meer tien verschillende vitaminepotjes kopen, dat is pas handig!

SP - home foto 4

Scherp geprijsde vitamines

Al vanaf slechts 0,60 per dag bestel je eenvoudig het vitaminepakket dat aansluit bij jouw wensen! Of je nu kiest voor 100% Vegan of Premium, als het gaat om gezondheid grijp je met Vitaminepack nooit mis!

Niet meteen een abonnement afsluiten?

Liever niet direct een abonnement afsluiten maar eerst onze supplementen proberen? Dat kan! Bestel nu eerst het eenmalige maandpakket. Past het vitaminepakket vervolgens volledig bij je wensen? Sluit dan alsnog snel en eenvoudig je favoriete Vitaminepack abonnement af! Stel je eigen Personal pakket samen of maak een keuze uit het 100% Vegan pakket of ga voor de Premium packs. Start de dag op ideale wijze met deze vitamineboost ter versterking van jouw body&mind en bekijk nu onze pakketten!

Wie zijn wij?

Onze affiniteit met gezondheid en vitaliteit heeft ons gedreven tot waar Specialized Vitamins vandaag de dag staat. Gezondheid en gemak zijn twee factoren die perfect gecombineerd worden in onze Vitaminepack en daar staan wij volledig achter! Wij vonden dat het tijd werd om men ervan bewust te maken welke dagelijkse essentiële vitaminen nodig zijn om lichaam en geest in balans te houden en erg belangrijk: welke vitaminen men dagelijks misloopt. De supplementen in gemaks-zakjes zien wij als de ultieme oplossing om dagelijks het optimale uit de lichamelijke en geestelijke vitaliteit te halen!

Menu
25% korting op alle vitamine abonnementen. (Geldig tot 15-2-2022)