Gratis online vitamine test? | Specialized Vitamins

De #1 Vitamine test

  1. Home
  2. |
  3. De #1 Vitamine test

Heb jij wel eens last van een ongezond gevoel? Of heb je het idee dat je niet genoeg vitaminen en mineralen binnenkrijgt? Dat gevoel zou kunnen kloppen. Met onze vitamine test kom je hier binnen 2 minuten achter!

Het is tegenwoordig een stuk lastiger om de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid aan voedingsstoffen binnen te krijgen. Veel mensen zijn zich hier niet van bewust en lopen daardoor belangrijke bouwstoffen mis.

Met behulp van onze vitamine test weet jij binnen enkele minuten welke vitaminen en mineralen jouw weerstand kunnen verhogen.

Wat houdt de vitamine test in?

Tijdens de vitamine test beantwoord je enkele vragen, deze hebben betrekking op jouw leven en op jouw behoeften. Je kunt hierin aangeven welke gezondheidsinteresses je voorkeur hebben, of je een sporter bent en of je genoeg dagelijkse hoeveelheden aan voeding binnenkrijgt. Twijfel je tijdens het beantwoorden van de vragen? Houd dan het gemiddelde aan.

Inzicht in je dagelijkse voedingsstoffen

Altijd al benieuwd geweest welke vitamine en mineralen missen in jouw dagelijkse leefpatroon? Op basis van de antwoorden uit de vitamine test kunnen wij de juiste combinatie van vitamines en mineralen aanbevelen. Zo hoef jij je nooit meer zorgen te maken over je gezondheid, want met een gepersonaliseerd vitamine advies bouw jij aan een optimale weerstand!

De voordelen van Specialized Vitamins

✔ Krijg advies op maat
✔ Zie welke supplementen jouw weerstand en immuunsysteem kunnen verhogen
✔ Ontvang jouw persoonlijke vitaminen en mineralen direct in huis

Gepersonaliseerd advies van onze vitaminespecialisten

Onze vitamine test is opgesteld door onze erkende vitaminespecialisten. De vragen zijn exact afgestemd op eventuele tekorten die het menselijk lichaam kan hebben. Wanneer je klaar bent met de vitamine test zie je direct welke persoonlijke supplementen je geadviseerd krijgt.

Nooit meer een vitaminetekort

Met een druk op de knop kan jij vandaag het verschil maken. Door het maken van de vitamine test kom jij erachter welke supplementen jouw weerstand en immuunsysteem kunnen verhogen. Je hoeft je dus geen zorgen meer te maken over vitaminetekorten. Voel je fit en gezond en zorg goed voor je lichaam, want je hebt er maar één.

Menu